İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Don't Addicted to Technology (Teknoloji Bağımlısı Olma!) E -Twinning Projemiz Tamamlanıyor!

Okulumuzda Ekim ayından itibaren yürütmeye başladığımız ve ülkemizin çeşitli illerinden dokuz okulun yanı sıra Litvanya ve Polonya'dan ortakların da katılıdığı Teknoloj Bağımlısı Olma (Don't Addicted to Technology) projemiz bu ay itibariyle tamamlanıyor.

Okulumuz öğretmenlerinden Serhat ÇEVEN'in koordinesinde yürütülen projede 6.sınıf öğrencilerimiz İdil GÜNDOĞDU, Musa YARTAŞI,Yaren YAVUZ, Berra DEMİR, Burak Efe SERİ, Nazlı Su ENÖN ve İkra Sevgin ÇEVİREN  görev alarak pek çok farklı platfromda farkındalık çalışması gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimizin etkin olarak yer aldığı projeden elde ettiğimiz deneyim ve bilgileri okulumuz E-TWINNING panosunda  paylaşılarak okulumuzdaki tüm öğrencilerin ilgisine sunmuş bulunuyoruz. Teknolojinin çağımız için oldukça güçlü bir yardımcı olduğunu kabul eden ancak bu gücün bizi domine edip hayatımızın her anında edilgen bir hale getirmesine karşı çıkma fikri üzerine inşa edilen projemiz, öğrenci ve velilerimize boş zamanı değerlendirme konusunda farklı alternatifler, zaman kontrol  yöntemleri ve sağlıklı yaşam konusunda ipuçlarını içeren geniş bir içeriğe sahiptir.

Okulumuzda hali hazırda Özlem ARSLAN ve Çiğdem ÇINAR hocalarımız koordinatörlüğünde  E-TWINNING projeleri de devam etmektedir. Öğrenci ve velilerimiz projelerimizin çıktılarına okulumuz E-TWINNING panolarından ulaşabilir, öğretmenlerimiz ve projeye katkı sunan öğrencilerimizde detaylı bilgi alabilirler

22-01-202222-01-202222-01-202222-01-202222-01-202222-01-2022
Yayın: 22.01.2022 - Güncelleme: 22.01.2022 15:18 - Görüntülenme: 382