İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Karadolap Mah. Adnan Menderes cd. No20 EYÜP İSTANBUL
Vizyon
Paydaşlarımızın(Öğrenci –Veli-Öğretmen) memnuniyetini her şeyden üstün tutarak, onların eğitimi ile ilgili ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek, medeniyetimizin ve insanlığın ortak değerlerini özümsemiş toplumun mutlu ve değerli bir üyesi olan bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
21. Yüzyıl becerilerini işe koşup, Çağın getirdiği bilimsel ve teknolojik imkânlardan yararlanan eğitim için sürekli olarak fark ve değer yaratarak, ülkemizdeki diğer okullara örnek bir okul olmaktır.
Başarılar
İl ve İlçe çapında görsel sanatlar, edebiyat, okçuluk, mangala, voleybol, basketbol, satranç, futbol, futsal turnuvalarında il, ilçe birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü gibi birçok başarı sağlamıştır. Ortaöğretime yerleştirmede Kabataş,Çapa Fen Lisesi, Sabancı, Vefa,Pertevniyel, Çağaloğlu, Çemberlitaş, Suat Terimer AL, Eyüpsultan Anadolu Lisesi ve daha bir çok nitelikli okula öğrenci göndermektedir.
Merkezi Sistem
Ulaşım
Eminönü´nden 47E direkt okulun önünde indirir. 49 numaralı hatlar okulumuzun yakınından geçerler.
var
Alibeyköy / Eyüp / İsfanbul(vieland) AVM Yanı
Eyüpsultan ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Voleybol, Basketbol, Futsal
Tübitak